Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim ortamı ve başarılarıyla adından söz ettiren ve akla ilk gelen okul olmak.

Misyon: Ülkemizin geleceği için gücünü sevgi ve bilgiden alan, evrensel değerlerle donanmış, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren, toplumun değer yargılarına önem veren,sorgulayıcı, girişimci,çok yönlü düşünce gücüne sahip, çözüm üreten ve çözümde görev alabilen, akademik başarısı yüksek, sosyal duyarlılığı üst düzey olan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: Kalorifer(Doğal Gaz)
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz ilk kez bu yıl sınav puanına göre öğrenci kayıdı alacağı için henüz bir taban puanı bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzun resmi spor kulübü bulunmaktadır. Kulübümüz çeşitli branşlarda il ve ülke çapında şampiyonluklara sahiptir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2021-2022 eğitim öğretim yılında 9. sınıf kontenjan sayısı 60 öğrencidir.
Diğer Hususlar: Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren sınavlı proje okulu olarak faaliyetine devam etmektedir.

WEB - https://kandiraakcakocaal.meb.k12.tr

Adres - ORHAN MAH. ALİM SK. KANDIRA AKÇAKOCA ANADOLU LİSESİ BLOK NO 5 KANDIRA / KOCAELİ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - Okulumuz, Kocaeli İlinin tarım ve turizm açısından öneme sahip olan Kandıra ilçesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezinde