9.SINIFA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

22.07.2022 532

Değerli Öğrencimiz;

Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Ailesine Hoş geldin.  "2022 Merkezi Sınavla Öğrenci Alan Okulları Sınavı" sonucunda okulumuza yerleşmiş olmandan dolayı seni kutlarız. Bu yıldan başlayarak güçlü altyapımızla birlikte, donanımlı öğretmen kadromuz, sizin en iyi şekilde yetişmenize ve hayata hazırlanmanıza yardımcı olacaktır. Başarılı, sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim dönemine adım atmanı diler ve sevgilerimizi sunarız.

Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Okul İdaresi

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLE İLGİLİ AÇIKLAMALAR

• 2022-2023 eğitim öğretim yılında 60 9. Sınıf öğrencisi alınacaktır.

• Öğrenciler 2022 Merkezi Sınav Puanı ile okulumuza yerleşecektir ve 2 şubeye ayrılacaktır. Her şube 30 öğrenciden oluşacaktır.

• Sınıflarımız kız/erkek karma olacaktır.

• Öğrenci kayıtları, M.E.B.'nın açıkladığı takvime göre E-Okul modülü üzerinden Merkezi Sınav Puanı'na göre yapılacaktır.

• Öğrencinin okul kaydı yapılırken, istenilmesi durumunda okulumuz kız öğrenci pansiyon başvurusuda birlikte yapılacaktır. Erkek öğrencilerimiz için bir pansiyonumuz bulunmamakla beraber istenilmesi durumunda Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu veya Kandıra Anadolu İmam Hatip Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonuna kayıt yapılabilecektir.

OKULA KAYIT İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

• Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanı fotokopisi ve aslı

• Öğrenci burslu ise, okuduğu okuldan onaylı bursluluk belgesi ve ya yazısı (Bursluluk sınavı öncesi okuduğu okula teslim edilen bursluluk ile ilgili bütün evraklar ya da onaylı fotokopileri alınır ve ya bu evraklar yeniden çıkartılarak kayıt esnasında teslim edilir.)

• Seçmeli Ders Dilekçesi(okulda doldurulacak)

• Yeni kayıt bilgi formu(okulda doldurulacak)

• Okul-Öğrenci-Veli sözleşmesi(okulda doldurulacak)

• Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Aydınlatma Metni (okulda doldurulacak)

• Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Açık Rıza Onayı (okulda doldurulacak)

Pansiyona Kayıt İşlemleri ve Evrakları için Tıklayınız.

NOT: Eksik evrakla kesinlikle öğrenci kaydı yapılmayacaktır. Kayıt esnasında öğrenci velisinin (anne veya baba) mutlaka gelmesi gerekmektedir.