Öğrencimiz Sümeyye Şerife BAYRAKDAR,

Öğrencimiz Sümeyye Şerife BAYRAKDAR, "Engelli Bireyler Arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" İlçe 1.si Oldu

17.10.2023 169

T.C. DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞI Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Engelli Bireyler Arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" nın yarı final bölümü Kandıra İlçe Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından ilçe Müftümüz sayın Rahmi SANCAR'ın nezaretinde müftülük binasında gerçekleştirildi. Okulumuz 11/A sınıfı  öğrencilerinden Sümeyye Şerife BAYRAKDAR ilçe birincisi olarak ildeki finallere katılmaya hak kazandı. Öğrencimize İlçe Müftümüz tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi. İlçe Müftümüz; "ezberlediğiniz hadisler hayatınızda rehber olsun" temennisinde bulunarak öğrencimize teşekkür etti.

Öğrencimizi, öğrencimize rehberlik eden yarışmaya hazırlayan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Songül TOPAR ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ramazan YAŞAR' ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

17-10-2023