Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Sayın Nahit ŞAHİN okulumuzu ziyaret etti.

10.11.2023 236

Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Sayın Nahit ŞAHİN okulumuzu ziyaret etti. Ziyareti sırasında okulumuz öğrencilerinden çeşitli yarışmalarda başarı elde etmiş olanlar için düzenlenen ödül törenine de katılan başkan Nahit ŞAHİN öğrencilerimize ödüllerini verdi. (Diyanet İşleri Başkanlığı'nın düzenlemiş olduğu "Engelli Bireyler Arası Hadis-i Şerif Ezberleme Yarışması" İl 1.si olan Sümeyye Şerife BAYRAKDAR, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kompozisyon Yarışması ilçe 1.si Ahmet Batın ELMAS ve 10 Kasım Atatürk'ü Anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kompozisyon Yarışması'nda ilçe 1.si olan Şüheda BALCI).

Ayrıca Okul Müdürümüz ve aynı zamanda Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı olan Bayram MEŞE'ye de başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim eden Sayın Nihat ŞAHİN' e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

10-11-202310-11-202310-11-2023