Bayram MEŞE - Okul Müdürü

04.08.1980 tarihinde Sivas’ta doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Sivas’ta  tamamladı. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünden 2004 Yılında mezun oldu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisidir. Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü / Eğitim Yönetimi Alanında Yüksek Lisans Eğitimini tamamlamıştır.

2012 yılında Bursa Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde öğretmenliğe başladı.

2015 yılında Bursa Orhaneli Ahmet Necati Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcılığı görevine başladı.

2016 yılında il dışı atama ile Kocaeli Kandıra Karaağaç Ortaokuluna öğretmen olarak atandı.

2016 yılında Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaya başladı.

2020 yılında Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yapmaya başlamış olup halen bu görevi yürütmektedir.

Çeşitli Sivil Toplum Kuruluşunun yönetim kurullarında aktif olarak görev yapmış olan Bayram MEŞE halen Kandıra Akçakoca Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanlığı ve Türkiye Ragbi Federasyonu Teknik Kurul Başkan Vekilliği görevlerini yürütmektedir.

Bayram MEŞE evli ve iki erkek çocuk babasıdır.

(262) 551 3151 (262) 551 3036 Eposta